درمان کیست سوزنی

سلام خسته نباشید

ببخشید اولین روز از آخرین پریود من یکم دی ماه بوده، متاسفانه ۱ ام بهمن ماه پریود نشدم

سونوگرافی رفتم بهم گفتن کیست های سوزنی داری، یک ام اسفند ماه برای یک نصفه روز خونریزی خفیف داشتم که کمتر از پریود و بیشتر از لکه بینی بود

توی اقدام هم هستم میخواستم ببینم اون خونریزی خفیف و سر موعد پریودی این ما هم محسوب میشه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید