تنبلی تخمدان باعث سقط می شود؟

با سلام بنده متاهل دارای 21 سال سن ، قد 160 و وزن 48 هستم . من در اردیبهشت ماه سقط طبیعی 7 هفته ای داشتم و بعد از سقطم دچار نامنظمی عادت ماهانه شدم که پس از آزمایش و سونوگرافی متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم و پرولاکتین خونم بالاست . میخواستم بدونم آیا پرولاکتین 40.8 باعث مشکل در غده هیپوفیز بنده هست و باید زیر نظر متخصص دارو مصرف کنم؟ و آیا امکان داره پرولاکتین بالا یا تنبلی تخمدان باعث سقط بنده شده باشه؟ (البته بنده بار سنگین بلند کردم و خودم و اطرافیان این موضوع رو دلیل سقطم میدونیم)

ممنون از شما و نی نی سایت

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله تنبلی تخمدان يا بالا بودن پرولاكتيی می تواند باعت سقط شود . جهت درمان مناسب و بررسي های لازم مراجعه كنيد .