تشنج کودک

باسللام خدمت شما.

در چه مواردی تشنج نیازی به دارو و درمان ندارد؟ تشنج با تب یا بدون تب؟ هر نوع تشنجی نیاز به مصرف دارو دارد؟ شدت تشنج هر چقدر هم کم باز هم نیاز به درمان و مصرف دارو دارد؟ اگر نیاز به مصرف دارو دارد دوره درمان تشنج خیلی خفیف و بی خطر چه مدتی است؟ اگر تشنج فوق العاده خفیف باشه و دارو مصرف نشود چه عواقبی دارد امکان تشنج با شدت بالاتر هست یا نه؟هم در تشنج با تب و هم بدون تب؟ تمام سوالاتم در مورد هر دو تشنج هستش هم با تب و هم بدون تب.

ممنون میشم جواب سوالم رو بدید.

با تشکر.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

تشنج بدون تب هر چند خفيف با توجه به نوع تشنج كه نوار مغزي نشان ميدهد نياز به درمان دارد. مدتش  با توجه به جواب به درمان و مدت بدون تشنج بودن كودك تايين ميشود و نوار مغزي در حين درمان.

تشنج با تب موقعي نياز به درمان طولاني دارد كه فراتر از تشنج ساده با تب باشد( تب و تشنج كمپلكس) كه در اين موقع نوار مغزي هم الزامي و درمان طولاني مدت هم نياز است . در تب و تشنج ساده معمولا درمان در دوره هاي تب انجام مي شود و تا آخر شش سالگي.