سلام پسر من 16 ماهشه چند روز پیش روی انگشتان پای چپش خورد زمین و کمی ترسید و پاش لنگید بعد از یکی دو ساعتم خوب شد ولی 5 روز بعدش یهو شروع کرد به لنگیدن همون پای چپش که قبلاً خورده بود زمین من خیلی نگرانم دکتر ارتوپد بردم میگه عصب پاشه. من اصلا نمیفهمم معنی این حرف چیه فقط خیلی خیلی نگران شدم. لطفا اگر تجربه ای دارید به من بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام

در ابتدا بايد مشخص شود عصب پا بعد از زمين خوردن آسيب ديده يا قبل از آن وجود داشته

نياز به ارزيابی دارند و بايد تحت نظر پزشک باشند تا ابتدا علت مشخص شود و سپس درمان لازم انجام شود.