ترس از دست دادن خانواده

سلام من حدودا ۴۵ روز میشه که زایمان دوقلویی جنین مرده داشتم بعد اون زد عروس عموم که خیلی جوون بود فوت کرد یک هفته بعد اون زد خواهرزادم ایست قلبی کرد ولی خداروشکر برگشت بعد این ماجراها کلا یه جوری شدم فقط میخوام بشینم گریه کنم همش به مرگ خودم و اطرافیانم فکر میکنم اصلا دوست ندارم شب بیاد یه جوری از شب میترسم همش تپش قلب میگیرم احساس میکنم قلبم تو دهنم میزنه یه جوری همیشه تو استرسم تو رو خدا راهنماییم کنین دیگه احساس میکنم دارم دیوونه میشم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم تجارب تلخی که داشتید در روان شما تأثیر منفی گذاشته از تکنیک دفترچه یادداشت استفاده کنید به این ترتیب که هر وقت هر فکر منفی از ذهنتان خطور می کند بنویسید و در مقابلش یک فکر مثبت جایگزین کنید در اینصورت ذهن شما یاد می گیرد که در قبال هر فکر منفی چه فکر مثبتی را جایگزین کند و بتدریج ذهن مثبت و شاد پیدا می کنید. این تفکرات منفی فقط در ذهن شما هستند و وجود خارجی ندارند بنابراین فرمان ایست بدهید و متوقفشان کنید و از آنها گذر کنید. ورزش را در برنامه روزانه قرار دهید تغذیه مناسب و استراحت کافی داشته باشید. موفق باشید.