تقویت اسپرم

92 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ۷ ماهه باردار نشدم یک هفته پیش دکترم آزمایش داد برای شوهرم رفتیم دادیم دکترم گفت تعداد اسپرمش خوبه و بی ضعیف فرم طبیعیش هم نامناسب بهش قرص امگا ۳با پنتافیل با ویتامین E داد یک هفته اس داره میخوره به نظرتون خوب میشه چیکار کنیم؟ دعا کنین برامون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
برای بهبود عملکرد اسپرم، لازم است حداقل سه ماه داروی تقویتی بخورند و بعد از آن ، مجدد آزمایش را تکرار کنند.
در صورت وجود واریکوسل، لازم است برای معاینه و تعیین تکلیف، مراجعه کنند.

تجربه شما

ممنون . شوهر من آزمایش داد گفت تعداد اسپرم خوبه ضعیف فرم طبیعی کم است دارو بهش امگا۳ با کلومفین با ویتامین E داد داره میخوره امکانش هست بااین داروها باردار بشم

من شوهرم تحرک اسپرمش پایین بود. دکتر ویتامین ای و سی و زینکـپلاس  و کارنیتین داد ٣ ماه خورد حامله شدم....