سلام .ببخشید من دو روز قبل از موعدم تخمدان چپم سفت شده بود و مثل زمان تخمک گذاری بعد خوب شد و روز قبل موعدم زیر شکمم به سمت تخمدان چپم سفت شده بود و فرداش که روز موعدم بود بهتر شد و روز بعدش کلا خوب شد منم چون اقدام داشتم روز موعدم شب بی بی زدم که بعد یکساعت اون یکی خطشم صورتی شد البته از این قطره چکانی ها بود که تا حالا برای من مثبت نبود روز بعدشم صبح بی بی زم بعد دو ساعت مثبت شد رفتم آزمایش روز 31 پریود و منفی شد دوره هامم 26 روزه اس معمولا ولی خب چند روز عقب میندازم و بی بی چکامم که منفی الانم 35 پریود و الان 9 روزه تاخیر دارم آزمایشمم 4 روز بعد پریود دادم حالا هیچ علائمی هم ندارم فقط چند روز پیش چندبار خیلی ترشح داشتم سفید بود حالا هم هیچ علائمی ندارم پریودامم همیشه بود چند روز عقب جلو میشد ولی همیشه طبیعی و خوب بود حالا نمیدونم به نظر شما مشکلم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
۱۰ روز صبر کنید
در صورتیکه پریود نشدین مجدد تست خون بارداری بدین
اگر باردار نبودید مراجعه کنید
ضمنا بی بی چک زمانی صحیح است که دو خط ۳ تا۵ دقیقه بعد پررنگ شوند