با عرض سلام،، من پسرم 17 ساله ای دارم،، فشار خونش 15، روی 7 هست اکثر اوقات اینجوری 105 کیلو وزن و 185 قد داره آزمایش کامل خون طی سه سال داده مشکل خاصی نداره حتی کلسترول و.... عادی بوده، تست های تیروئید و کلیه و... هم دادیم سالم بوده الان من خیلی نگرانم، تو رو خدا راهنمایی کنید منو؟  ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت مرد شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام ووقت بخیر
مشاوره با متخصصین قلب یا کلیه جهت بررسی علل عروقی فشارخون باید انجام گیرد وبررسی شود که علتی درپس این فشارخون مخفی نماند ، ژنتیک وهمچنین وزن وتغذیه هم دراین بیماری نقش دارند .