سلام. شوهرم سپر سازه درآمدش انقدی نیست که بتونیم همه مشکلات مالیمونو با برنامه ریزی پیش ببریم .نه زیاد میخوریم نه میپوشیم همش میگم نداریم خرج نکنیم ولی هر ماه پدرشوهرم زنگ میزنه 400 هزار تومن 500 هزار تومن بهم بده .شوهرمم پول اجاره خونه رو یا قسطی که کنار گذاشته بودیمو بهش میده خودمون میمونیم بدهکار .نمیدونم چیکار کنم بهش میگم چرا از حق من میزنی چرا نباید من بخورمو بپوشم اجاره خونم بمونه ولی پدر مادرش که 4 میلیون حقوق میگیرن همش بخرن و بپوشن و بخورن بعد از اون همه ولخرجی از ما بگیرن .یک بار هم یواشکی بهش پول داده که باز هم من فهمیدم این بیشتر آتیشم زد .امروزم 500 هزار تومن ازش گرفتن منم با گریه زاری گفتم راضی نیستم حلال نمیکنم .شما بگید چیکار کنم خیلی تو فشارم آخه چه جور پدر مادری هستن همش پول میگیرن دریغ از یک کمک اونا باید به ما کمک کنن ولی ما به اونا پول میدیم . اونم دم عید که نگرانه همه چیز هستم 7 ماهه بخاطر نداریش خونه بابام از مشهد گیلان نرفتم.پ ول شمالمونو داد به باباش .یک راه حل جلوم بزارید که دست از اینکارش برداره .امروز با خودم گفتم برم به مادرشوهرم بگم مادر جان ما به خدا گرفتاریم پول نداریم اگه پولی باشه پول اجاره خونه است قسط بانکه تو رو خدا از ما پول نگیرید .اون یکی پسرشون کارمنده میلیونی تو حسابش پوله ما که چیزی نداریم چرا از ما میگیرن هر ماه کارشون شده این .تو رو خدا یک راهی بهم بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیزم
رفتار اطرافیان درباره شما وابسته به رفتاری است که شما نسبت به آنها دارید و در اینجا منظور همسر شما هستند، در طی دفعات مختلف چون همسر شما در مقابل درخواست خانواده شان هیچ گاه نه نگفته اند این رفتار در آنها تقویت شده است و ادامه پیدا میکند، همسر شما به دلایل مختلفی ممکن است در نه گفتن به خانواده خود ناتوان باشند اما شما میتوانید درخواست خودتان را مجددا با ایشان مطرح کنید و بخواهید که اولویت خرج کردن درآمد برای زندگی شخصی خودتان باشد و سعی کنید که مبلغی را برای پس انداز نزد خودتان داشته باشید تا حتی اگر همسرتان پولشان را خرج کردند بتوانید از آن پس انداز به طور مثال برای رفتن به دیدن خانواده تان استفاده کنید.موفق باشید