سلام خسته نباشید ببخشید من سوال داشتم. من اقدام به بارداری هستم تقریبا یک سال و نیمه. آخرین عادت ماهانه ۱۴ دی ماه بوده . تا الان عقب انداختم. روز ۳۰ بهمن آزمایش دادم منفی بوده. ولی باز خبری از عات ماهانه نیست. به نظرتون بازم لازمه آزمایش بدم امکان بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از گذشت ۷روز از موعد قاعدگی نتیجه آزمایش شما منفی بوده پس باردار نیستید، گاهی در خانمهایی که در حال اقدام به بارداری هستند به دلیل استرس بی نظمی در قاعدگی پیش میاید ولی در تأخیر حدود دوماه
جهت چکاپ و بررسی بهتر است به ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید