مایع آزاد در کلدوساک خلفی

سلام خدمت خانم دکتر امیدوار سوالی داشتم من روز 13 پریود لک کم صورتی دیدم و فرداش اقدام کردم برای بارداری و 16پریودمم نزدیکی به قصد پسردار شدن کردم و 20 پریودم سونوگرافی رفتم و نوشته شده بود یک کانون سیستیک کلا به در تخمدان چپ به قطر 17میلیمتر رویت شد و مقداری مایع آزاد در کلدوساک خلفی دیده شده است ممنون میشم پاسخگو باشید قبلا روزهاشو اشتباه فرستاده بود

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در سونوگرافی انجام شده مشکل جدی وجود ندارد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری یا آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید