افسردگی و بارداری

سلام وقتتون بخیر

۲۷ ساله هستم و سابقه سه تا سقط داشتم زیر ۸ هفته . هفته پیش دو شب بیمارستان بستری بودم مشکوک به زایمان زودرس.

الان هفته ۳۷ بارداری هستم دو سه روزیِ بی دلیل دچار گریه میشم دلم میخواد بلند بلند گریه کنم . اما آخرش دلم خالی نمیشه.

در اطرافیان کسی نیست که بگم حواسش هست متوجه بشه . من خودم باید مراقب همه چی باشم . فکر میکنم شاید دچار افسردگی شدم . چطور بفهمم این حالات از تغییرات هورمونیِ و زود گذر یا افسردگی

ممنون از وقتی که صرف میکنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
با توجه به سابقه سقط جنین و استرس های ناشی از آن ، جالتهای غمگینی که تجربه میکنید میتواند طبیعی باشد ، همچنین بارداری به خودی خود می تواند در برخی افراد افسردگی ایجاد نماید ، در برخی موارد این حالات طبیعی و گذراست ، برای عبور از این مرحله سعی کنید خود را سرگرم نمایید ، گوش دادن به موسیقی و مطالعه ، اما بهترین کار اینست که از یک فرد معتمد برای ابراز احساسات کمک بگیرید ، بهترین فرد برای این موضوع روان شناس است ، اگر توان مراجعه حضوری ندارید ، مشاوره تلفنی نیز میتواند یاری رسان باشد.