سلام

من یک خواستگار دارم که ۵ سال اختلاف سنی داریم یعنی اون بزرگتره ،بعد یک ازدواج ناموفق داشته که همسر سابقشون انگار خیانت کرده بهش بعد از یکسال زندگی کردن ،بعد خواستگارم مدل هستش و به اصطلاح (شاخ اینستاگرامه) بخاطر همین با دخترخانوم و خانومای مختلفی سروکار داره اما بهم گفته اونا فقط همکار من هستن و رابطه ای اگه باشه فقط کاریه ‌

با توجه به همه اینا میخواستم بدونم چجوری باید کنار بیام با این قضیه که خواستگارم با خانوما خیلی راحته و رابطه داره هر چند که کاری باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
بقیه موارد مشکلی وجود نداره و فقط بزرگتر بودن ایشون براتون مهمه ؟ ملاک های انتخاب شما چی هست ؛ ارزش های شما چقدر شبیه ایشون هست .پیشنهاد میکنم مشاوره پیش از ازدواج داشته باشید تا به طور کامل تشابهات و ویژگی هاتون مشخص بشه