چگونه پسردار شوم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 133 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من یک دختر دو ساله دارم بعد از دو سال یک ماه نیست که دارم جلوگیری طبیعی میکنم چون این دو سال قرص جلوگیری میخوردم حالا یک ماهیه تقریبا رفتم زیر نظر یک دکتر زنان که خیلی تعریفشو شنیدم و دیدم که کارش خوبه ولی میترسم که بچم پسر نشه به نظرتون آمپول hmg جواب میده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
برای تعیین جنسین جنین شما و همسرتون از دو تا سه ماه قبل از اقدام باید تحت نظر باشید و دستورالعملهارو انجام بدید، آزمایش اسپرم همسر قبل از شروع دوره باید بررسی بشه چون عامل تعیین جنسیت درواقع اسپرم مرد هست. رژیم غذایی، مکمل های داروئی، مشخص کردن زمان نزدیکی با توجه به تاریخ تخمک کذاری خانم و پوزیشن های خاص نزدیکی از راهکارهایی هستند که برای تعیین جنسیت به روش طبیعی برای زوج در نظر گرفته میشه
آمپول hmg به دستور پزشک و فقط برای خانمهایی تجویز میشه که نیاز به تحریک تخمدان دارند و روشی ساده برای کمک به باروری محسوب میشه، بنابراین به مورد شما و تعیین جنسیت ارتباطی نداره

تجربه شما

آزمایش برای منو آقامون انجام دادیم دو تا سونو داخلی انجام دادم دوباره آمپول hmg دادن امشبم نوبت دارم پیش دکترم

هم خودم و هم آقامون آزمایش برامون نوشت حتی دوبارم پیش دکترم سونو داخلی انجام دادم