مصرف آنتی بیوتیک ها در بارداری

باسلام خانم دکتر..من فلوکونازول..تاوانکس ..آزیترومایسین..یه هفته قبل موعد پریودم بخاطر عفونتم خوردم..تااینکه دیدم پریود نشدم بی بی چک گذاشتم مثبت شد و باردارم..الان خیلی نگرانم ایا اون قرصاییکه من یه هفته قبل پریود خوردم و درواقع تا موعد پریودم این انتی بیوتیک هارو خوردم..تا فهمیدم باردارم قطعشون کردم و دیگه نمیخورم..نگرانم آیا  مشکلی برای جنین ایجاد میکنه؟توروخدا جواب بدین😢😢😢😧

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آید موفق باشید