با سلام خسته نباشید حدود سه سال پیش برای آشنای ما با اقدام به زورگیری و با تهدید دست خطی از طرف گرفته شده و طرف با پلیس تماس گرفته اما پلیس حضور پیدا نکرده بعد گذشت سه سال از این جریان آدمی که اقدام به زورگیری کرده با دست داشتن این دست خط اقدام به شکایت کرده و خواستار مقدار مبغلی هست که نوشته شده و مربوط به سه سال پیش هست میشه در این زمینه بهمون راهنمایی کنید خیلی ممنون از زحمات شما و خسته نباشید

اطلاعات تکمیلی

سن 52 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
اثبات اینکه نوشته به زور و اجبار یا اکراه گرفته شده با امضاء کننده آن است و به صرف طرح چنین ادعایی کفایت نمی کند، مگر شهودی تعرفه و شهادت دهند
موفق باشید