رفتار عجیب مادرشوهر

سلام خانوم دکتر توروخدا کمکم کنین مادر شوهرم از وقتی ازدواج کردیم با من بد خلقی میکنه هر مهمونی تو دوران نامزدیم میرفتم بهم حروم میکرد پدرشوهرمو پر میکرد مینداخت به جون ما شوهرم خیلی خوبه خداروشکر پشتمه ولی این رفتاراشون تو رابطه ما هم اثر میزاره یکیش اینکه شوهرم واسه خونمون مجسمه اینا خریده مادرشوهرم اینا هم تازه کاغذ دیواری کردن دیروز زنگ زد به گوشیم هزار جور فحش خیلی خیلی بد به منو شوهرم که من پول دکتر ندارم و این چیزا یکیش اینکه من جلو اونا اصلا زبون ندارم میترسم که حرف در بیاد چیزی نمیگم دختر ۵ ماهه ام مریض میشه میگن تو کردی همسرم مریض میشه میگن تو کردی واقعا کم آوردم اینم بگم که شغل همسرمو پدرشوهرم یکیه یعنی تو یه محل کار میکنن حقوقشونم خداروشکر خوبه مادرشوهرم فقط میگه شما چیزی نخرید نخورید به من بدید نمیدونید بابت سزارین من چه قشقرقی بپا کرد که چرا پول دکتر میده بره طبیعی در حالی که من نمیتونستم طبیعی زایمان کنم واقعا نمیدونم دردمو به کی بگم خیلی رفتارهای دیگه هم داره تورو خدا یکم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، سال نو شما مبارک

چون شغل همسرتون و پدرش یکی است، و به اصطلاح یک کاسه هستین .مادر همسرتون به خودشون اجازه دخالت تو امور مالی رو میده.

در خصوص سایر امور این همسرتونه که نباید به خانواده شون اجازه دخالت بده. چون اگه شما حرف بزنید، اختلاف زیاد میشه.

به نظرم باید در این خصوص با همسرتون صحبت کنید که با خانواده شون حرف بزنن و ایشون اجازه دخالت ندن.

با احترام، سیاردوست