سلام .چند ماهه که مقعدم یه زائده گوشتی خیلی کوچیک زده .دکتر که رفتم پماد ام جی داد .حالا بهتر شده. ولی همون زائده گوشتی هنوز هست. آیا با دارو از بین میره یا نه؟ ببخشید لیزر کردن چقدر طول میکشه؟ هزینه اش زیاده یا نه.با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. اگر زایده گوشتی در قسمت خارجی مقعد شما و روی پوست است و با مدفوع کردن بزرگتر نمیشود و بعد از مدفوع داخل مقعد نمیرود احتمالا تنها یک تگ پوستی ساده است. شقاق مقعد به مدت طولانی میتواند آن را ایجاد کند. عارضه خاصی ندارد. برای برداشتن آن بهتر است از یک جراح عمومی کمک‌بگیرید.