عقد طولانی

باسلام دو ساله که تو عقدم شوهرم هم سربازه البته تا چند وقت دیگه تموم میکنه ولی کم اراده ست تو این مدت اصلا درمورد مستقل شدن اینکه عروسی بگیریم حرفی نمیزنه حس میکنم انگار دوست نداره حالا حالاها بریم سرخونه زندگیمون همه چیز رو واسه خودش سخت میگیره  من میگم عروسی نگیریم بجاش یه خونه کرایه کنیم بعد سربازیت که باهم باشیم هم تو بری سر کار هم من ، فاصلمون خیلی زیاده این مسافت و دوری خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چجور قانعش کنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
اگر همسرتون رو دوست دارید باید در این موارد باهم صحبت کنید چرا که عقد طولانی میتونی مشکلات بیشتری رو ایجاد کنه به دلیل دوری.
اطلاعاتی که دادید کامل نیست. اینکه همسرتون چند ساله هستن؟قبل از عقد در مورد کار و زندگی مستقلتون صحبت کردید؟ آیا بیکار بودن قبل از رفتن به سربازی یا مشغول به کار؟ از اول آشنایی همه چیز رو سخت میگرفتن یا جدیدا اینطور شده؟ آیا توی این مدت مشکل داشتیت باهم یا رابطه ی آرومی داشتید؟آیا آدم وابسته ای هستن یا نه؟
اینها همه مورد مهمی هست که باید مورد بررسی قرار بگیره. توصیه ی من حرف زدن کامل در مورد تقاضاها و انتظارات و خواسته هاتون از هم هستش. ببینید هر دو طرف چی از هم می خواید و برای شروع زندگی مستقلتون چه آمادگیهایی لازم دارید. مراجعه ی حضوری به روانشناس قطعا میتونه کمک شایانی به شما کنه.
شاد و پیروز باشید.