من از26 ام دی پریود نشده بودم

بعد از چهل روز که اقدامم نداشتم و بی بی چکمم برای اطمینان منفی بود اقدام کردم ولی تا ده روز بعد اقدامم اتفاقی نیفتاد و باز هم بعد ده روز بی بی چک منفی بود

حالا بعد پنجاه روز پریود شدم

سابقه کیست داشتم

و در کل پریودیام نامنظمه

بنظرتون این عقب افتادگی بدلیل کیست هستش یا بارداری؟؟

ممنون از پاسخگویی شما.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از گذشت ۳تا۵روز از موعد قاعدگی نتیجه آزمایش بارداری منفی بود، بارداری منتفی هست.
بی نظمی در قاعدگی ممکنه همراه با اختلال در تخمک گذاری و در نتیجه عدم موفقیت در اقدام برای بارداری باشه. بنابراین ابتدا با مراجعه به ماما یا متخصص درمان لازم باید صورت بگیره