درمان دیابت بارداری

سلام.من باردار هستم و از ابتدای بارداریم مشکل دیابت رو دارم اما کنترل کردم و در طول روز قند ناشتا و دو ساعتم تقریبا زیر حد نرمال بوده و بعضی اوقات مقداری بیشتر از حد نرمال . به خاطر شرایط کار و جابجایی از ایران خارج شدیم و الان گرجستان هستیم. چند روزه قند ناشتام بالای صد و بین صد تا صدو دوازده متغیر هست. خیلی نگرانم. متاسفانه دکتر خوب تو این شهر پیدا نکرده و یک ماه دیگه بر میگردم ایران. یکی دو هفته به خودم رژیم دادم اما وزن کم کردم. چیکار کنم. وزن کم کنم مشکلی نداره تو این یک ماه که حداقل قندهامو پایین نگه دارم؟ خواهشا راهنماییم کنید خیلی نگرانم. امکان داره روی جنین تاثیر گذاشته باشه تا الان؟ با پزشک ایران هم نتوتستم تماس بگیرم. اگر پزشک تغدیه میشناسید که بتونم به صورت مجازی باهاش در ارتباط باشم بهم معرفی کنید هزینش رو اینترنتی پرداخت میکنم. در ضمن در ابتدای ماه هشت بارداری هسنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حتمانیازبه کنترل قندهاهست.کاهش وزن توصیه نمیشود.اگرناشتاو۲ساعته هابالاست بایدقرص متفورمین یاانسولین شروع شود.سعی کنیدپزشک شماراببیندیابرگردید