فشارخون بالا در بارداری

سلام، وقتتون بخیر، من سی و شش هفته و پنج روزه باردارم چند روزه فشار خونم تا چهارده روی نه میره بالا دیروز آزمایش دفع پروتئین دادم مشکلی نبود،امروز بازم فشارم رفت بالا و فقط تکرر ادرار و سوزش چشم دارم، میخواستم ببینم لازمه برم اورژانس مامایی یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام فعلا مصرف نمك محدود شود ، پياده روي روزي يك ساعت، استراحت وجلوگيري ازتنش روحي، مصرف روزانه يك قرص كلسيم ويك روز درميان آزمايش ادرار به منظور اندازه گيري دفع پروئين وويزيت هفته اي٢ بار توسط متخصص زنانتان كفايت ميكند
پيروزباشيد