سلام خسته نباشید رفتم سونو بارداری و گفته ک ساک حاملگی رویت شد با سن پنج هفته. ولی نوشته کیسه زرده رویت شده ولی فتال پل دیده نشده و اینکه تخمدان راستم متورم شده که دارای یک ندول هیپواکو به قطر 20 م م هست نگرانم آیا حامله هستم یا باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باردار هستید ولی چون زود سونو رفتید هنوز مابقی اجزا جنین دیده نشده
بهتره صبر کنید دو هفته دیگه سونو کنید و اگر خونریزی یا لکه بینی داشتید حتما به یه مرکز درمانی مراجعه کنید