همسرم اجازه استفاده از برنامه های مجازی را نمیدهد

سلام خسته نباشین لطفا کمکم کنین

من ازدواج کردم ۵ ساله زود ازدواج کردم شوهرم هم دوست دارم

اما خیلی بهم گیر میده

الان چند وقتیه تلگرامم رو حذف کرده بهم اجازه نمیده جایی برم بازار خرید بیرون نمیزاره همش در خونه

نمیزاره توف ضای مجازی باشم منم خیلی تنهام تو خونه حوصلم سر میره

اول قهر کردم فایده نداشت که یکم کم بهم گیره بده مثلا باهاش سرسنگین شدم

بعد آشتی کردم از در دوستی وارد شدم بازم فایده نداشت الان یه ماهه اینجوری شده میگه دوست دارم آخه این چه دوست داشتنیه

تو رو خدا بهم راهکار بدین لطفا میخوام یکم آزاد باشم

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، اگر گیر دادن یا محدود کردن شما از اول زندگیتون بوده بیشتر باید به دنبال دلایل این رفتار در همسر شما در کودکی و پیشینه خانوادگی و فرهنگی ایشون باشیم در چنین شرایطی باید بپذیرید شما با همچین فردی ازدواج کردید که مطمئنا مثل همه انسانها ایشون هم مجموعه ای از صفات خوشایند و ناخوشایند رو تواما دارند و شما میتونید با شناخت بیشتر از روحیات، ویژگی ها، توانایی ها، عدم توانایی ها، نقاط مثبت و نقاط منفی همسر خود بزرگترین گام را به سوی روابطی بهتر و صمیمانه تر با او بردارید و با گفتگو و سعی در درک علت رفتار ایشون خودتون با توجه به شرایط زندگیتون راه هایی برای کاهش این موضوع پیدا کنید اما اگر مدتی است این رفتارها بروز پیدا کرده باید علت را در زمان حال و احتمالا یک نگرانی و مسله ای که ذهن همسرتون رو درگیر کرده جستجو کنید در هر دو صورت راه کار اول گفتگو و درک جایگاهیست که باعث شده همسرتون این رفتار و بروز بدهند (توجه کنید منظور از درک و حق دادن این نیست که کارشون رو تایید و تماما بپذیرید منظور این است که حق بدید چون فلان ترس در ایشون هست چون فلان اتفاق در کودکی ایشون افتاده یا .... الان ایشون نگرانی خودشون رو به این شکل ابراز میکنند، پس درک کنید و سپس شما هم احساس ها و افکاری که در مورد این رفتار ایشون دارید رو باهاشون درمیون بگذارید بعد با کمک هم راهی رو پیدا کنید که ضمن کاهش نگرانی ایشون منجر به سلب احساس آزادی در شما نشود)