سلام ممنون از اینکه مارو راهنمایی میکنید

من موهامو رنگ میکنم یه مقدار خشک شده با اینکه از سرم مو و ... استفاده میکنم چگونه می تونم موهامو تقویت کنم؟ یعنی آبرسانی کنم؟ موهام حالت داره، آلوورا فایده داره؟

پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام روزتون بخیر و خوبی

من یه توضیح کویک خدمتتون میدم بعد راهنمایی تون میکنم

علت خشکی مو ، از دست دادن رطوبت مو و آسیب دیدن به کراتین اصلی مو

حالا چرا این اتفاق میفته ، یه علتش گرمای زیادی که به مو دادیم از طریق سشوار کردن و یا اتوکردن و حتی گاهی اوقات با آب خیلی داغ مو رو شستن

حالا باید چیکار کنیم : اول از همه این رطوبت رو به مو برگردونیم ،یکیش میتونه آب رسان باشه

یا باید روش پروتين درمانی مو رو انجام بدیم

مثل گلوبال و نانوگلوبال

پروتئین درمانی مو

بوتاکس مو

اولپلکس تراپی

هر کدام از این روش ها به نوعی موها رو تقویت میکنه و اون ها رو احیا میکنه

اگر سوال دیگه ای بود من در خدمتم