کیست تخمدان و اقدام به بارداری

سلام ببخشید تخمدان راستم کیست تخمدان ۳۴*۸۰ داره بنظرتون بزرگه یا کوچیک؟با وجود کیست میتونم باردار شم؟ تخمدان چپم ولی این ماه ۳ تا فولیکول بالغ داشت. ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
کیست حدود ۸سانت بزرگ محسوب میشه..ممکنه باردار شوید ولی در بارداری ممکن هست مشکل ایجاد کند ودرضمن معلوم نیست ماهیت این کیست چگونه هست...کیست پایدار تخمدان حتما نیاز به بررسی و اقدام لازم دارد.پس
قبل از اقدام به بارداری حتما تحت نظر متخصص زنان کیست تخمدان را درمان کنید و بعد اقدام به بارداری کنید