میزان شیر مورد نیاز در کودک

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای جعفرنژاد

میخواستم بدونم پسر بیست ماهم در روز چند سی سی یا چند لیوان شیر در کنار غذایی که مصرف می کنه نیاز داره. پسرم اپتامیل دو میخوره و نظر دکتر اطفالش این هست با توجه به کیفیت شیرهای پاستوریزه بهتره شیر خشک همچنان مصرف کنه. در ضمن طبق آخرین چکاب که در هجده ماهگی بود قد 86 سانت و وزنش 12600 هست با وز تولد 2900 و قد 50

ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

در این سن روزانه حتما 2 لیوان شیر مصرف بشه. تا 2 سالگی حتما از شیر پرچرب استفاده بشه و پس از اون شیر کم چرب. میتونید از شیرخشک های موجود در بازار هم استفاده کنید اما تفاوت چندانی ایجاد نخواهد کرد.

با احترام