راه رفتن روی پنجه پا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2627 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام  و خسته نباشید خدمت آقای رامین محمدی

پسر 19 ماهه و 7 روزه ای دارم که در 5 ماهگی غلت زد در هفت ماهگی سینه خیز رفت و در نه ماهگی نشست و چهاردست و پا رفت و از ده ماهگی با کمک وسایل ایستاد و راه رفت و در 16 ماهگی  بعد از مصرف یک هفته قطره ا د به طور مستقل ایستاد و راه رفت. پسر من از همون ده ماهگی رو پنجه می ایستاد و تا همین امروز هم موقع راه رفتن روی پنجه راه میره. همین طور حالت دبلیو می شینه. هر ماه زیر نظر متخصص اطفال چک میشه و نظر ایشون این هست تا دو سالگی جا برای صبر هست و چون پسر من 16 ماهگیی راه افتاد ایشون میگن همین راه رفتن خودش به نرم شدن عضلات کمک می کنه و اگر در دوسالگی راه ر فتن روی پنجه اصلاح نشد متخصص ارتوپد باید ویزیت کنه. من وقتی پسرم هفده ماهه بود به دو مرکز کادرمانی برای مشاوره مراجعه کردم کاردرمان اول گفتند مچ پای پسرم ضعیفه و عضلات پشت پاش سفت هست و کادرمانی رو شروع کنیم. کاردرمان دوم گفتند دبلیو ستینگ داره و روی پنجه راه میره و اگر متخصص کلینیک تایید کرد کادرمانی وگرنه صبر می کنیم و ما رو ارجاع دادن به بورد تخصص طب فیزیکی که داخل کلینیک خودشون بود ایشون پسرمو کامل معاینه کردند خیلی براشون مهم بود که تا به حال رشد قد و وزن و دور سر پسر من در بررسی ها نرمال بوده یا نه که با توجه به پرونده پسرم و تایید پزشک اطفال کاملا همه چیز نرمال بوده و اینکه زایمان طولانی من نداشتم که خداروشکر این مشکل هم نبوده من سزارین کرده بودم و پسرم خیلی سریع به دنیا اومده بود و ایشون گفتند با توجه به این اطلاعات کوتاهی عضلات پشت پا هست و نیاز به کاردرمانی هم نیست و چهارماه بعد ویزیت دیگه ای بشه و در آخر گفتند تو خیلی حساسی و به سوالهام در مورد اینکه در نهایت باید چه کار کرد جواب ندادن. آقای محمدی پسرمن تا آخر 17 ماهگی فقط موقع ایستادن کف پاش زمین بود و موقع راه رفتن صد در صد روی پنجه بود با شروع هجده ماهگی شروع کرد هر از گاهی کف پاشو زمین گذاشتن مثلا الان می تونم بگم 80 تا 90 درصد روی پنجه هست و 10 تا 20 درصد کف پاشو موقع راه رفتن زمین میزاره و اکثرا موقع دویدن کف پاش زمین هست و بارها دیدم وقتی می خواد کف پاشو  موقع راه رفتن زمین بزاره پاهاشو می کوبه به زمین و یک مساله ای که ذهنم رو مشغول کرده و خواستم ازتون کمک بگیرم من چه کمکی به پسرم برای این مشکل روی پنجه راه رفتن میتونم بکنم؟

آقای محمدی مساله دیگه ای که هست پسر من در 16 ماهگی مستقل راه افتاد ولی در 19 ماهگی تونست خودش وسط اتاق بلند بشه و بایسته در مورد نشستنش هم همین اتفاق افتاد در نه ماهگی نشست ولی سه  الی چهار ماه بعدش به طرز ماهرانه تونست از نشسته به چهاردست و پا یا از حالت چهاردست پا به نشسته در بیاد تا قبل اون برای تغییر حالت بین این دو مورد از ما کمک می گرفت ولی دیده بودم اگه خیلی خیلی مجبور بشه در حد خیلی انگشت شمار خودش این تغییر حالت رو انجام میده. این تاخیر و فاصله برای کسب این مهارت ها طبیعی بوده؟

ممنون از وقتی که میزارید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
با توجه به اطلاعاتی که فرمودید به نظر میرسه مشکل کودکتون مورد جدی نباشه و فقط نیاز اره گاهی معاینه بشه.
تمام مواردی که در پاراگراف آخر گفتید طبیعیه و نیاز به مداخله خاصی نداره.
به نظرم اگر کودکتون در حالت چمباتمه بتونه بشینه و اگر تونست در ماههای آتی رشدش چمباتمه بره بسیار بهش کمک می‌کنه.
اگر هم بتونید یک دفعه حضوری تشریف بیارید ببینمش بد نیست، اما اگر هم نیومدید تحت نظر همون دوستانی که گفتید باشه پسرتون که انشاالله در ماه‌های آتی مشکلش برطرف بشه.
با احترام.

تجربه شما

ممنون از وقتی که گذاشتید. من پسرم رو کدوم مرکز باید بیارم تا شما رو بتونیم ببینیم؟

@مریممعصومی

کاربر گرامی سلام. برای کسب اطلاعات بیشتر از جناب آقای رامین محمدی، روی عکس ایشون کلیک کنید و وارد پروفایل شوید.

از طریق لینک های شبکه های مجازی اقدام کنید. سپاس