سلام همسرم ميشه ميگه تا سال فلان مثلا زن ديگه ميگيرم

هميشه ميگفت اجازه بده يک زن ديگه بگيرم

قبل از ازدواج گفت من كينه ای هستم حواست باشه ازت دلزده نشم و گرنه خيلی بد ميشه

الان خيلی ابراز محبت ميكنه اما وقت هايی كه عصبانی ميشه ميگه بلاخره ردت ميكنم بری

هنوز بچه دار نشديم بهم ميگه تا سال ١٤٠٠مهلت داری بچه دار نشدی ردت ميكنم خونه بابات؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر

رابطه ای که برای حفاظت از آن بطور مداوم مجبور باشید باج بدهید و مدام تهدید شوید ، کارکرد زن و شوهری ندارد.

همسرتان عزت نفس شمارا نشانه رفته است ، مهمترین رفتاری که لازم است بر روی آن تمرکز داشته باشید بالابردن عزت نفستان است وقتی جایگاه خودتان را در زندگی مشخص نمایید نیازی نخواهد بود که برای حفظ رابطه باج بدهید و نگران تهدید ها باشید

احترام به خود ، شناخت حقوق خود ، شناخت حقوق طرف مقابل و تعریف صحیح از ازدواج می تواند موجب احترام به رابطه گردد.

توانمندیهای خود را بشناسید و به آن بها دهید و تا حد توان و وظیفه و نه بیشتر برای بهبود رابطه تلاش نمایید.