سقط جنین در 16 هفتگی

سلام خسته نباشید من توو ۱۶ هفتگی به دلیل انقباضات رحمی زیاد جنین سالممو سقط کردم تیر ماه هم عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی برای باز کردن لوله ها و برداشتن دیواره رحم انجام دادم که بعد ۵ سال ناباروری باردار شدم ولی نمیدونم علت سقطم چی یود چون جنین تا لحظه آخر که سونو کردم زنده بود من چی کار باید بکنم علت سقطم چی بود؟من دوباره میتونم باردار بشم ؟بازم این اتفاق میوفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
در صورتیکه شکل رحم نرمال است و خانم از نظر فاکتورهای خطر زایمان زودرس مانند دیابت حاملگی و عفونت های واژینال و یا افزایش فشار خون در بارداری و تیرویید مشکلی نداشته باشد ، می توانند تحت نظر متخصص نازایی ، و بررسی علل نازایی قبلی مجددا برای بارداری اقدام کنند. در حین بارداری ، کنترل مادر بخصوص از نظر عفونت توصیه می شود . در هفته ۱۴ طول سرویکس واژینال چک شودو بر اساس جواب سونو و علائم ، درمان بیمار انجام شود .