باكتری روده و معده

با سلام وقت بخير ٢سال پيش اندوسكوپی كولونوسكوپی شدم متوجه شدم كه باكتری روده و معده دارم .با دارو خوب شدم اما الان حدودا  یک ماهه كه نفخ شديد دارم نفخم بيشتر از آخر شب تا ظهره .همينطور خيلی بدنم گر ميگيره و اينكه بعضی وقتا حس ميكنم چيزی در گلوم مونده .از ديروزم هست كه دل درد و معده درد دارم .دلم تير ميكشه به نظر شما باز هم باكتری برگشته يا از چيز ديگست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام . امکان بازگشت میکروب وجود دارد. اما احتمال التهابات معده و روده هم وجود دارد. باید جهت معاینه مجدد به پزشک گوارش مراجعه کنید .

به یاد داشنه باشید در فردی که یکبار درمان میکروب معده را انجام داده باشد، تشخیص اینکه میکروب بازگشته یا خیر بر اساس اندوسکوپی است و تشخیص خونی، اشتباه است.