عرض سلام و حسته نباشید خدمتتون ممنون میشم که بازم منو با راهنماییاتون دلگرم کنین.

من حساس هستم دلیلش هم شرایط مادرم در بارداریشون بوده که رو من تاثیر گذاشته و بسیار زود دلخور میشم و دونه دونه رفتارهارو چک میکنم خیلی تیز هستم و زود منظور افراد رو متوجه میشم اما خیلی برخورداشون رو با خودم مرور میکنم و ناراحت میشم. مدام در حال اذیت کردن خودم هستم . نمیدونم چه کنم که از حساسیتهام کم بشه منو لطفا راهنمایی کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
گام اول شناخت خودتون هست نیاز هست مهارت خودآگاهی رو فرابگیرید و روی عزت نفس خودتون کار کنید افرادی که عزت نفس کمی دارند معمولا بسیار شکننده و حساس هستند به کمک یک مشاور روی عزت نفس خودتون کار کنید و با افزایش عزت نفس می تونید به خودتون کمک کنید تا شکننده نباشید و افراد تاثیر چندانی روی شما نداشته باشند