از پوشک گرفتن کودک

سلام

دخترم تازه سه سالش شده، به علت دو بارداری پشت سر هم که داشتم نتونستم زودتر برای از پوشک گرفتنش اقدام کنم

الان یک ماهه که به طور جدی شروع کردم در عین حال که پوشک هست در طول شبانه روز به غیر از مواقعی که خواب هست یک ساعت یک ساعت میبرمش دستشویی، البته برای اومدن معمولا مقاومت می کنه ولی وارد دستشویی که شد دیگه راحت کارش رو انجام میده، از لگن هم نمیخوام استفاده کنم چون می دونم عادت می کنه و همه جا هم نمیتونم لگن رو با خودم ببرم

در طول روز جیش رو اصلا به من نمی گه و ممکنه چندین بار بین یک ساعت ها جیش کنه و نگه ولی مدفوع رو میگه

می خواستم بپرسم چه کار کنم که راحت تر به دستشویی بیاد و زودتر بتونم از پوشک بگیرمش

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
وقتی اقدام به گرفتن از پوشک میکنید نباید در طول روز پوشک داشته باشع جون نمیتونه به روش یکسانی برسه و در ضمن محیط دستشویی حتما باید جذاب باشه که ترغیب بشه به رفتن...
در کل این پروژه بسیار زمانبر و انرژی بر است و مستلزم صبوری و خلاقیت مادر است.
توصیه میکنم پوشک رو از جلوی چشمش حذف کنید مگر در مهمانی