با سلام و عرض خسته نباشید .

حدود یک هفته ای هست که در دو پهلوی خود احساس درد خفیف میکنم که در یکی ، دو روز اخیر به پهلوی چپم ختم شده .

گاهی هم در روده خود احساس درد میکنم که البته چشم گیر نیست .

رنگ ادرار طبیعی هست و تکرر ادرار هم ندارم . در دفع هم مشکلی ندارم .

با این حال میخواستم بدونم علتش چیست و آیا می‌تونه خطر ساز بشه ؟

در ضمن حدود دو ماه هست که رژیم گرفتم و آب هم کم می‌خورم ، لطفاً راهنمایی کنید .

با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. برای درد پهلو معاینه حضوری و آزمایشات خون و ادرار لازم است انجام شود.
مصرف کم آب برای کلیه ها آسیب رسان است. بهتر از جهت داشتن رژیم سالم غذایی و پیشگیری از این عوارض بعد از بهبود علامتها به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید.