سلام من یک مشکلی که دارم اینه که گاهی وقتی یکی برام چیزی توضیح میده یه اضطراب خاصی می گیرم که نمی تونم بفهمم چی می گه شاید گاهی از ترس نفهمیدن باشه. و کلا وقتی می بینه نفهمیدم فکر می کنه خنگم ولی وقتی خودم اون مطلب رو می خونم فوری می گیرمش .یا اغلب اوقات وقتی برام یکی خاطره ای توضیح میده وسطش پرت می شم یه جا دیگه و نصفش رو نمی فهمم شاید فکر کنید هوشم پایینه ولی اینطور نیست من هم لیسانس و هم فوقم رو تو یکی از دانشگاههای دولتی خوب گرفتم در ضمن تو خانواده معروفم که حافظه دور قوی دارم و تمام مسایل کودکی رو با جزییات یادم میاد ولی نمی دونم این اضطراب یا مشکل چیه آیا راه درمانی داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارشناس وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

ترسيدن را از خود دور كنيد ترس باعث از بين رفتن خيلي از موقعيت ها مي شود با نمايان شدن اين ترس در ظاهر، طرف مقابل را متوجه اين دلهره می كند و باعث ترديد افراد در اطمينان و باور به ما می شود

بهتر است از راه های افزايش تمركز استفاده كرد

مثلا حل جدول

پيشنهاد ميشود از مشاور كمک بگيريد