سلام من ۳۳سال دارم برج ۳ همین سال سونو دادم هیچ گونه کیستی نداشتم بعد بهمن ماه اقدام کردم برای بارداری پریودیم هم همیشه منظم بوده این ماه سه روز لکه بینی خیلی کم داشتم به دکتر زنان مراجعه کردم و طی سونو که از من گرفته شد تشخیص دادن که یه کیست دارم که اندازه یک پرتقال بزرگ هست و ۸۰ درصد از رحمو گرفته و نمیتونم صد درصد بگم بارداری فعلا میتونم با این چیزی که میبینم بگم ۷۰ درصد احتمال بارداری هست چون کیست بزرگه درست نمیشه تشخیص داد دارو هم فعلا گفت هیچی مصرف نکنم تا ماه آینده ببینم پریود میشم یا نه به نظرتون چه کارهایی باید انجام بدم برای اینکه میام نترکه یا بزرگتر نشه خوبه نظرتون چیکار کنم؟ خیلی نگرانم و استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درود تست حاملگى مثبته يا نه؟ اگر مثبت هست بايد از نظر احتمال حاملگى خارج رحمى بررسى بشين ولى اگر تست منفى هست قرص جلوگيرى