با عرض سلام و خسته نباشید، من 16 بهمن انتقال جنین دادم (میکرو) بعد انتقال برام آمپول پروژسترون تجویز کردن، 2 عدد صبح یکی شب، بخاطر اینکه عضله باسنم سفت شده بود از دکترم خواستم جایگزین کنند، شیاف تجویز کردن، آیا مشکلی پیش نمياد؟  گاهی یه ساعت بعد مصرف شیاف مجبورم دفع کنم، تا تایم بعدی شیاف مشکلی پیش نمياد؟  شیاف بهتره یا آمپول؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم مصرف امپول بهتر است ولي اكر مشكلي ايجاد كرده باهمان دوزي كه پزشكتان كفته شياف را ادامه دهيد