ترس کودک

سلام پسری چهار سال و نیمه دارم. امشب برایم تعریف کرد که پسرعمه ۱۱ ساله اش براش یک تکه از فیلمی ترسناک رو گذاشته، البته پسرم نگفت ترسناک بوده فقط صحنه رو توصیف کرد، من وقتی فیلم رو  سرچ کردم فهمیدم بسیار ترسناکه. خیلی نگران شدم باید چیکار کنم که در ذهن پسرم نمونه و ترسش بیشتر نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
دیدن فیلم ترسناک در این سن اصلا کار درستی نبوده چون باعث ترس و اضطراب در بچه ها میشه بنابراین شما باید کاملا بخوبی و شفاف توضیح بدید که این فقط یک فیلم بوده که ساختگیه و در واقعیت چنین چیزی وجود نداره و چند شب کنارش بخوابید و مطمئنش کنید که هیچ اتفاقی نمیفته .... تا چند روز کنارش بمونید و جای تاریک تنها نمونه تا ترسش از بین بره...
موفق و موید باشید.