حرف گوش نکردن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 35 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و احترام من پسرم چهار سالشه خیلی شلوغه . منو باباش و با هر کی احساس راحتی کنه میزنتش. لج میکنه. ناخن دست و پاهاشو میخوره. سرشو میرنه به دیوار یا زمین. البته محکم نه. برای همه چی گریه میکنه خستم کرده .. از وقتی اون دنیا اومده فقط ناراحتی کشیدم. منم وقتی صبرم تموم میشه دعواش میکنم و کتک میزنم .اونم خیلی بد عصبانی میشه و رگ گردنش میزنه بیرون. نمیدونم کلمه بد قدم بگم یا نه... نمیدونم چیکار کنم درست بشه .منم از دستش و به خاطر مشکلات خانوادگی بعد از تولدش افسردگی گرفتم راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

مادر عزیز سلام.
مواردی که در مورد پسرتان گفتید نشان دهنده اضطراب و خشم اوست. برای بهتر شدنش نیاز به امنیت عاطفی و روانی دارد. این را میتوانید با بازی های شاد با او ایجاد کنید. هر روز نیم ساعت را به بازی های فعالیتی مثل بدو بدو اختصاص دهید. از بکن نکن هایتان تا جایی که میتوانید کم کنید.
مادر عزیز احساسی که شما دارید و افسردگی و شرایط سخت بعد از زایمان قطعا در روابط شما با پسرتان تاثیرگذار بوده و هست. و توصیه میکنم ابتدا برای بهتر شدن حال خودتان اقدام کنید.
شاد باشید.

تجربه شما

ممنونم. مثلا چیکار کنم برای شادی خودم و برای امنیت دادن عاطفی به فرزندم؟ تربیت پسرم مثل کساییه که مادرشون بی سواده. نمیدونم چیکار کنم. وقتی اذیتم میکنه جلوی عصبانیتم رو نمیتونم بگیرم. من شش ماهه داروهای افسردگی مصرف میکنم ولی افسردگیم چهار ساله. از وقتی بچه ام به دنیا اومد خیلی عذاب روحی و مشکل خانوادگی داشتم. الان تقریبا زندگیم خوبه. ولی جای زخم روحیم هنوز نرفته