بیقراری شدید و کم خوابی نوزاد

سلام خسته نباشید

نوزاد پسر دو ماه و ده روزه ای دارم که خیلی بی قراره از وقتی دنیا اومد خواب چندانی نداشت وزنش ۳ کیلو و ۴۰۰ گرم بود بدو تولد دو ماهگی پنج کیلو و ۸۰۰ ولی چند روزه حس میکنم کم شده وزنش صورتش جمع شده  الان چند روزه شبانه روزی گریه و بیقراری داره شیر کم میخوره و استفراغ میکنه کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
علت بیقراری و گریه ممکن است کولیک و یا نفخ باشد. شیر را در حجم کمتر بدهید و بلافاصله نخوابانید و حتما آروغ بگیرید. شکم نوزاد را روی دست خود قرار دهید و با دست دیگر به آرامی پشت او را دست بکشید. جهت بررسی نیاز به داروی ضدنفخ و کولیک به پزشک مراجعه کنید.