بارداری و مصرف چرک خشک کن

سلام وقت بخیر من الان باردارم, قبل از بارداری همسرم رباط زانوشو عمل کرد و آمپول های ضد انعقاد و چرک خشک کن های قوی و قرص الفن ایکس مصرف میکرد و من چند هفته بعد از مصرف داروهاش باردارشدم، میخواستم ببینم این داروها مشکلی واسه بارداری من نداشته؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف آنتی بیوتیکها خصوصا بصورت دوره ای و کوتاه مدت اثر منفی روی جنین ندارد