چاقی صورت

117 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید آیا مصرف ویتامین ای و ژله به صورت ناشتا تاثیری روی چاقی صورت داره اگه بله چه میزان مصرف کنیم ؟ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
خیر صحت علمی ندارد

تجربه شما

سلام ممنونم ازجوابتون پس برای چاقی صورت چه پیشنهادی دارید؟ من رژیم گرفتم که شکمم تخت بشه لاغر شدم ولی شکمم مونده چیکار کنم شکمم آب شه و صورتم اینقدر لاغر نشه؟

@بابینه

سلام مجدد

دوست عزیز هیچ دارو یا مکملی نیست که موضعی چاق کند . پس چاق کننده صورت عملا وجود ندارد. مکمل هایی برای شادابی و تقویت پوست وجود دارد ولی هیچ کدام چاق کننده نیست . اگه وزنتون نرماله برای چربی های شکم از ورزش کمک بگیرید. اگر با یکی دو کیلو افزایش وزن باز وزنتون در رنج نرمال قرار میگیره میتونید یکی دو کیلو وزن بگیرید تا صورتتون کمی پر تر بشه . یعنی فرضا اگر وزن نرمالتون ۵۵ تا ۶۰ کیلو هست و شما در حال حاضر ۵۵ کیلو هستید زیر نظر کارشناس تغذیه دو کیلو افزایش وزن بگیرید و همزمان بدنسازی انجام بدید تا این افزایش وزن منجر به بزرگ شدن شکم یا پهلو یا ران نشه .