سلام بچه اولم 4 سالشه و پسر

خودم بخاطر اینکه بارداری سختی داشتم از حاملگی مجدد میترسم ولی شوهرم میگه بخاطر آینده بچه که تنهاست و کسی رو نداره

باید بچه دوم باشه

البته بگم من 36 سالمه و پدر 43

نظرتون چیه چقدر بودن بچه دوم خوبه؟

در حالیکه نگهداری یک بچه خیلی راحتتر و دردسرش کمتره؟

دیگه اینکه تفاوت سن مجاز بین بچه ها چقدر باشه خوبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
 روان شناسان معتقدند، دو سال و نیم تا سه سال اختلاف سنی بین دو فرزند بزرگتر و کوچک تر بسیار مناسب است( البته باید سن مادر و خطرات بارداری در سنین بالا را نیز مد نظر قرار داد)، زیرا به کودک بزرگ تر فرصت بیشتری برای عزیز خانواده بودن (بچه بودن) می‌دهد. اما برای هر نکته مثبت، نکته منفی‌ ای نیز وجود دارد، بنابراین به یاد داشته باشید وقتی که با همسرتان در این مورد تصمیم گیری می کنید به مسائل فرزند بزرگ تر نیز توجه کنید. قبل از بارداری به تغذیه و از نظر روحی و جسمی به خود تون توجه بیشتری داشته باشید تا آمادگی لازم را ‌پیدا کنید و همچنین تحت نظر پزشک باشید تا آزمایشهای لازم قبل از بارداری انجام شود و داروهای مکمل مورد نیاز مثل اسید فولیک مصرف شود. موفق باشید.