سلام عرض میکنم وقتتون بخیر و خوشی پسرم ۸ ماهشه وزنش ۸ کیلو ۵۰۰ گرم هست ۲ تا دندون در اورده خیلی کم وزن گرفته ممنون میشم یه برنامه غذایی کامل بهم بدین و در این مورد کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن هنگام تولد ذکر نکردید.
تا یک سالگی اولویت با شیر مادر است سپس غذای کمکی.
مقدار غذا بستگی به میل کودک دارد و بین ده تا پانزده قاشق مربا خوری در هر وعده است.
فرنی، حریره بادام، شیربرنج، سوپ، پوره میوه و زرده تخم مرغ می توانید در برنامه غذایی کودک قرار دهید.