علائم تنبلی تخمدان

با سلام من پریودام الان چند ماهه بهم ریخته یا عقب میندازم یا جلو به دکتر مراجعه کردم که سنو رحم و تخمدان نوشت که نرمال بود و بعد دیدن نتیجه گفت نرمال نشان داده ولی حتما تنبلی تخمدان داری و دارو تنبلی داد داروها رو استفاده نکردم میخوام مطمئن بشم که آیا تنبلی دارم یا نه؟چه آزمایشاتی نیاز انجام بدم تا مطمئن بشم؟ کلا میخوام علت بهم خوردگی پریودمو متوجه بشم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

 سلام تنبلی تخمدان در مرحله اول با بی نظم شدن سیکل ها خودشو نشون میده که در کنارش میتونه سونوگرافی و آزمایش خون هم مثبت بشن
اما خیلی زمانها فقط با بی نظمی تظاهر پیدا میکنه
پس در مرحله اول اگر وزنتون بالاست جهت کاهش وزن اقدام کنید سپس اگر بهتر نشدید همزمان با رژیم غذایی داروهاتون را مصرف کنید
ورزشهای هوازی هم بسیار کمک کننده هستند