حدودا در چه هفته ای جنین به لگن وارد میشود؟و این که از چه زمانی باید منتظر باز شدن دهانه رحم بود؟

حدود ۳۹هفته هستم و جنین سفالیک هست ولی به سمت کانال زایمان پیشرفت نکرده.میگن ممکنه سزارین بشه.نمیخوام که این اتفاق بیفته

و این که از چه زمانی وضعیت جنین(اعم از پرزانتاسیون و باز شدن سرویکس) در گزارش سونوگرافی تثبیت میشود و قطعیت نوع زایمان مشخص میشود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در بارداری شکم اول معمولا حدود هفته های ۳۷به بعد سر در لگن وارد میشود و یا به اصطلاح پزشکی انگاژه میشود.اگر هفته ۳۹ هستید و هنوز این اتفاق نیفتاده،ممکن است به معنی عدم تطابق سرجنین بالگن باشد و احتمال سزارین رامطرح میکند.

نوع زایمان بستگی به معاینه دارد نه سونو.

سونو فقط پرزنتاسیون را معلوم میکند یعنی میگوید سرجنین پایین است.ولی اینکه زایمان طبیعی انجام میشود یا نه،به معاینه در شروع دردها و اینکه سیر زایمان چگونه پیش میرود بستگی دارد

تجربه شما

ممنونم دکتر

سر وارد لگن شده اما فیکس نشده

ترسم از دیر شدن و خدای نکرده دفع مکونیوم هست