حرف نزدن کودک دو ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3938 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام پسرم دو سالشه و بجز دو وسه تا کلمه دیگه هیچی نمیگه و علاقه شدیدی به تماشای تلویزیون داره به طوریکه در روز خیلی تلویزیون میبینه و در ضمن خیلی هم زود عصبانی میشه و خودش رو میزنه.به نظر شما دلیل حرف نزدن و عصبانیش به خاطر تلویزیونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

وقتتون بخير

مادر عزيز بايد يادآوری كنم زمان حرف زدن در كودكان كاملا متفاوت است و نميتوان گفت چرا اين زمان به حرف نيفتاده ولی تلويزيون محرک خوب و درستی براي كودكتان نيست ؛ پيشنهاد ميكنم زمان ديدن تلويزيون را در دلبندتان به كمتر از يكساعت كاهش دهيد و در عوض زمان بازی با كودک را بيشتر كنيد و در بازيهای پرتحرک شعرهای كوتاه را شروع به بلندخواندن كنيد تا كودک بتواند به لبهای شما نگاه كند و كم كم تقليد كند و همچنين پيشنهاد ميكنم مهدكودک با زمان كوتاه و يا كلاس های مادر و كودک را شروع كنيد تا كودک در ارتباط با شما و همسالانش بتواند روند رشد زبانی اش را سرعت بخشد.

تجربه شما

سلام پسر منم يک سالش تمام شد ولی مامان نميگه و همش بابا ميگه علتش چيه؟ بلده ولی نميخواد منو صدا كنه كلمات جديدم بلده ولی سر خود زياد نميگه شايد چند تا چيز و مثل توپ و تاپو قاقا و آب و من هی بهش بگم تكرار ميكنه ميشه راهنماييم كنيد

پسر آجیم ۴ سالگی زبونش وا شد به حرف زدن

پسر منم سه ساله ست اصلا حرف نمیزنه با اینکه شنواییش خوبه

سلام ببخشید پسرمنم چند روز پیش رفت تو ۵ سال هنوز جمله بندی به طور کامل یاد نگرفته خیلی از صحبتهاشو اطرافیان نمی فهمند ولی خودم میفهمم حالا باید چیکار کنم؟

@دلشادخانم

دوست عزيز سلام

كودكان علاوه بر يادگرفتن واژه ها بايد ياد بگيرند دستور زبان و ارتباط كارآمد با ديگران را هم ياد بگيرند.

شما بعنوان يک والد دلسوز هنگامی كه ميبينيد كلمه ها را بصورت نادرست ادا ميكند يا بصورت مبهم ارتباط برقرار ميكند ميتوانيد پسخوراند مفيد و روشنی بدهيد و انتقاد نكنيد چرا كه انتقاد شما سبب ميشود كه در ارتباط خود مأيوس شود.

دخترک منم دوسالشه هنوز به جز دَ دَ هیچی نمیگه.. .واقعا نگرانم من خیلی با دخترم صحبت میکنم و شعر میخونم ولی انگار هیچی

@zizigolo74

دوست عزيز سلام، كودكان اين گروه سنی به كندی به واژگان خودشون اضافه ميكنند، پس نگران نباشيد و زمانی كه او تک كلمه را بكار برد شما جمله كامل را بگوييد تا كم كم با دستور زبان هم آشنا شود.

@zizigolo74

دوست عزيز سلام

كودكان اين گروه سنی به كندی شروع به افزودن دامنه واژگان خود ميكنند، پس نگران نباشيد و زمانی كه او از تک كلمه های خودش استفاده نمود شما تمام جمله را تكرار نماييد تا با دستور زبان هم آشنا شود.

یکی از دلایل پرخاشگریش هم اینه که نمیتونه منظور خودشو به شما برسونه .

پسر منم دقیقا اینطوری بود .

پسر منم یک سال و هشت ماهشه و ففط مامان و بابا و دَدَ و چندتا کلمه دیگه میگه...

ولی جای نگرانی نداره بنظرم...پسر اولمم همینطوری بود دیر به حرف افتاد..یعنی یه دفعه تو چند ماه یهو کامل به حرف افتاد..نگران نباشید

شنواییش رو چکاپ کنید من خیلی دیدم بخاطر عصبی بودن بچه، فهمیدن مشکل شنوایی داره.

پسر منم 20 ماهشه یعنی باید حرف بزنه. بابا. آب. پی پی، ماما. اینا رو خیلی واضح میگه. الان چند ماهه مهدم میره... یعنی باید قشنگ حرف بزنه؟

سلام پسر من دو سال و سه چهارماهش بود تازه شروع شد حرف زدنش

خیلی نگران بودم

به بازیش به مدل حرف زدنش به تلوزیون و... گیر میدادم و فکر میکردم اوتیسم یا اختلال دیگه ای داره...

الان خیلی از کلمات میگه و در طول روز میپرسه این چیه؟

منم جواب میدم

قصه خواندن، شعر گفتن با عروسک دستی حرف زدن باهاش و...

اصلا نگو بهش که بگو...

بگذار خودش بگه

مثلا میگه ای ای ای بگو مامان آب میخوای؟

اون کلمه رو که اشاره میکنه بگو

با هم شعر بخونید فیلم بگیر بذار گوش کنه صداشو یا ببینه اون چیزی که دوست داره رو بذار یاد بده بهش شعرشو...

نگران نباش

ان شاا...بزودی حرف میزنه ❤💙