سلام خدمت مشاور عزیزم ببخشید سوال من این بود که من تو تاریخ97/12/05 سونو دهانه رحم دادم که جوابش این بود که من در هفته 16w+_1w بارداری هستم بنظر شما برای سونو آنومالی تا چه زمانی وقت دارم اقدام کنم آخه دوست ندارم خیلی زود برم میگن سونو زیاد دادن خوب نیست با خودم گفتم لااقل یکم دیر برم بهتره

جواب سونو دهانه رحمم

bpd=33mm

Fl=20mm

Cl=43mm

Bpm=130

ممنون که برای خوندن سوال من وقت گذاشتین

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم
بهترين زمان براي آزمايشات خون جهت غربالگري مرحله ٢ سن حاملگي١٧-١٥ مي باشد
سونو آنومالي كه به منظور غربالگري ٢ انجام ميشود بهترين زمان آن ١٨ هفتگيست
پيروز وشاد باشيد