سندروم قاعدگی

سلام

من اینماه پریودم عقب افتاد و دکترم برام آمپول پروستژون.کلومفین و دوفاستون تجویز کرد

10 روز به پریودی مونده درد پریودی گرفتم در حد چند دقیقه.امروز هم که 5 روز به پریودی مونده باز درد پریودی دارم

در صورتیکه تابحال من قبل پریودی درد نداشتم و همیشه دردش بعد از پریودی شروع میشد

خواستم ببینم دلیل این دردها چیه؟؟

راستی 5 ماهه اقدام به بارداری میکنم که موفق نبوده.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به علت تغییرات هورمونی و آزاد شدن موادی مانند پروستاگلاندین ها درد ایجاد میشود که طبیعی است اما اگر شدت آن خیلی زیاد باشد و یا با مسکن قابل کنترل نباشد باید بیشتر بررسی شوید. از نظر عفونتها چک شوید. روز خوش