شیردهی و قرص اعصاب

سلام خسته نباشید من پسر ۱۸ ماهمو شیر میدم ولی به دلیل مشکلات زیاد میخوام قرص فلوکستین بخورم چون واقعا دیگه کم آوردم خشم خودمو نمیتونم کنترل کنم و از خودم میترسم نظر شما چیه ؟رو بچه تاثیر بد داره چون بهش شیر میدم یا شیر دهیو قطع کنم بعد شروع کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این دارو درمان کنترل خشم نیست و موجب وابستگی میشود. سعی کنید با کمک یک مشاور مشکلات را بررسی و درمان رفتاری مناسب بگیرید. این دارو برای فرزندتان مناسب نیست. از کسی برای انجام کارهای خانه و استراحت بیشتر کمک بگیرید.‌شب خوش